Aktuális pályázatok

Kérjük, kattintson a megfelelő kategóriára az aktuális pályázatok megtekintéséhez.

A lista csak a legnépszerűbb pályázatokat tartalmazza. Amennyiben több pályázatról szeretne értesülni, úgy kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a weboldalon található űrlap segítségével, vagy keressen minket elérhetőségeinken.
Pályázatok magánszemélyeknek

Pályázatok magánszemélyeknek

Magánszemélyeknek szóló aktuális pályázataink. Előtérben az energiahatékonyság, a megújuló energia és a lakóházi infrastruktúra fejlesztés. Emellett megtalálhatók a fiatal gazdákat támogató pályázatok és a közösségi tevékenységeket támogató pályázatok is. A következő években több lakossági napelemes pályázat is várható.

Pályázatok vállalatoknak, egyéni vállalkozóknak

Pályázatok vállalatoknak, egyéni vállalkozóknak

Pályázati lehetőségek mikro, kis- és középvállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak, nagyvállalatoknak. KKV pályázatok: elektromos autó beszerzése, telephelyfejlesztés, telephelyvásárlás, gépbeszerzés, eszközbeszerzés, gyártási technológiafejlesztés, munkahelyteremtő pályázatok, energiahatékonyság fejlesztés és napelem pályázatok vállalkozóknak. Elérhetőek a kezdő vállalkozóknak szóló, illetve gyakoriak az innovációs, kutatás-fejlesztés pályázatok is. 

Pályázatok önkormányzatoknak, intézményeknek

Pályázatok önkormányzatoknak, intézményeknek

Az állam több módon támogatja az intézmények, települések fejlődését. A pályázatok jellege változó, általában infrastruktúra fejlesztésre, egészségügyi szolgáltatások fejlesztésére, nevelési és oktatási intézmények fejlesztésére, közösségi és szociális kezdeményezésekre lehet támogatást igényelni.

Pályázatok civil szervezeteknek

Pályázatok civil szervezeteknek

Számos pályázati lehetőség áll rendelkezésre egyesületek, alapítványok és nonprofit szervezetek számára. Támogatás igényelhető működési költségekre, eszközökre, programszervezésre, kommunikációra, megjelenésre, képzésekre, kutatásra és egyéb projektekre is.

Pályázatok társasházaknak, lakásszövetkezeteknek

Pályázatok társasházaknak, lakásszövetkezeteknek

Általában az energiahatékonyság és a társasházi infrastruktúra fejlesztés áll ezen pályázatok központjában. Igényelje teljeskörű pályázatírási szolgáltatásunkat!

Pályázatok mezőgazdasági szereplőknek

Pályázatok mezőgazdasági szereplőknek

Különböző támogatási konstrukciók állnak rendelkezésre mezőgazdasági szereplőknek. Kiemelt témák a kisüzemek fejlesztése, erdőgazdálkodás, borgazdaság, állattartó telepek fejlesztése, kertészetek, méhészet, víz- és szennyvízkezelés, öntözésfejlesztés, élelmiszerüzemek fejlesztése, de más témákban is folyamatosan jelennek meg pályázatok. Nagysikerű pályázat a Fiatal Gazda pályázat.